easyworx

Bent u klant van EasyStaff en wilt u inloggen op uw eigen portal?
Log dan in via https://portal.easystaff.nl

Bent u werkzaam via EasyStaff?
Log dan in via https://mijn.easystaff.nl/nl/login

WAB Live Event: heeft u zich al aangemeld?  15-08-2019

Met de invoering van de WAB gaat er vanaf 1 januari 2020 veel voor u veranderen. Kunt u uw medewerkers nog wel op dezelfde manier inzetten? En kunnen we na deze datum nog wel met elkaar samenwerken? Absoluut! Hoe? Dat vertellen we tijdens één van onze WAB Live Events!

 

Events

Om u op een interactieve en informatieve manier voor te bereiden op de WAB organiseren wij in september een aantal events voor al onze klanten. Wat verandert er nu precies en waar moet u rekening mee houden? Wat zijn de oplossingen die Payroll Select biedt en hoe kunt u straks nog gebruik maken van onze dienstverlening? Wij beantwoorden graag uw vragen.

 

De WAB

Een verruiming van de ketenregeling, een verbeterde positie van oproepkrachten en een hogere ww-premie voor tijdelijk werk. Een greep van de veranderingen die vanaf 1 januari gelden. Veranderingen waar ook u te maken mee gaat krijgen en die veel effect hebben op uw flexibele personeelsbestand.

 

De genodigden hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen voor een van onze events. Heeft u geen uitnodiging ontvangen of wilt u meer weten over één van onze events? Dan kunt u terecht bij uw persoonlijke Account Manager.


Terug naar overzicht