easyworx

Bent u klant van EasyStaff en wilt u inloggen op uw eigen portal?
Log dan in via https://portal.easystaff.nl

Bent u werkzaam via EasyStaff?
Log dan in via https://mijn.easystaff.nl/nl/login


Visie

In een markt die constant verandert, waarbij de vraag en de behoefte van klanten ook veranderen, is het van cruciaal belang om als dienstverlener altijd de beste oplossing te bieden, gericht op de specifieke situatie van de klant. 

Door onze kijk op de markt zijn wij in staat snel in te spelen op kansen en actualiteiten die wij direct vertalen in onze dienstverlening. Hierdoor kunnen onze klanten zich zorgeloos richten op hun core business.

Missie

Als professionele dienstverlener worden wij dagelijks door onze klanten betrokken bij beslissingen over verloningsvraagstukken en werkgevers- en werknemersrisico’s. Wij vrijwaren onze klanten van administratieve verplichtingen en risico's. Daarnaast adviseren wij over omgang met ziekte, leegloop, flexibiliteit, wet- en regelgeving en credit-management. Onze oplossingen zijn volledig afgestemd op uw specifieke situatie. In onze visie op goed werkgeverschap zijn wij in staat om alle medewerkers te inspireren én het goede werkgeverschap van onze opdrachtgevers te vertalen in onze dienstverlening.

Het is onze ambitie om met een transparante aanpak de toonaangevende speler te blijven voor werkgevers, recruitment & executive search companies, intermediairs, freelancers en beleidsbepalers.